piano tangenter
Provläs Svenska Pianobulletinen gratis online:Som medlem får du den tryckta tidningen tre gånger per år samt full tillgång till de 24 tidigare utgåvorna i det digitala arkivet.

Bli medlem i Sveriges största pianoförbund!

Du får:

  • Prenumeration på magasinet ”Pianobulletinen”, den enda svenska tidningen för alla pianointresserade. Nyheter, reportage, recensioner, essäer, lästips, medlemsinfo.
  • Tidningen kommer dels i pappersform hem i brevlådan tre gånger per år, och går också att läsa online på hemsidan. Medlemmar har också tillgång till samtliga nummer sedan starten, i det digitala arkivet.
  • Full tillgång till förbundets digitala resurser, inkl lärarförmedling, repertoarlista (utökad och reviderad 2015) m.m.
  • Inbjudan till den årliga kongressen. Hösten 2017 samldes förbundet i Sundsvall, för ett par dagar med seminarier, konserter, debatter, mingel, middagar m.m.

EPTA Sweden är en sammanslutning för pianopedagoger, verksamma pianister och pianointresserade bestående av över 400 medlemmar. Tillsammans värnar vi om vårt instruments viktiga roll i musiklivet. Förbundet är också en aktiv röst i det svenska musiklandskapet. Medlemskap i EPTA-Sweden ger också goda möjligheter att ha kontakt med kollegor över hela landet, utbyta tankar, få reda på nyheter inom pianovärlden och följa diskussionen. Inte minst gäller detta på den årliga kongressen, som samlar förbundet ett par dagar om året.

Årsavgift: 350 kr

För att bli medlem i EPTA Sweden, fyll i nedanstående formulär:

Namn
Adress
Postnr
Ort
Telefon
Mobil
E-post
Kommentarer
 
Skicka


För ytterligare information:
Telefon: 070-792 19 46
E-post: info@sppf.net

Copyright © 2016 EPTA Sweden (SPPF) | E-post: info@sppf.net